Home » Verchromen voorvork poten

Verschromen van voorvork of ‘poten’

Met het verchromen van de voorvork of ‘poten’ van uw motor, zorgen we ervoor dat deze beter bestand is tegen slijtage en corrosie. Dit is vaak een verstandige keuze, gezien het de reparatiekosten flink kan drukken. Met jarenlange ervaring zijn we bij Hardchroom Wever B.V. expert in het verchromen van onderdelen zoals de voorvork, poten of cilinders.

Het verchromen van de voorvork of poten bespaart u een hoop geld

Het kan een verstandige keuze zijn om onderdelen zoals de voorvork of poten te laten verchromen. Dit zijn onderdelen die snel slijten of corroderen en een extra sterke chroomlaag nodig hebben om goed te blijven presteren. Bij een revisie aan uw motor door Hardchroom Wever B.V. wordt duidelijk welke onderdelen hieronder vallen. Daarnaast kunt u echter ook voor het bandschuren, honen, slijpen en draaien van machine- of motoronderdelen bij ons terecht.

Laat ons naar uw motor kijken

Wilt u weten of het laten verchromen van de voorvork of poten van uw motor een goede optie is? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 075 – 621 52 06 of door een e-mail te sturen naar info@hardchroomwever.nl. Ook kunt u gebruikmaken van het online contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Wij helpen u graag verder.

Kwaliteit

onze expertise en speciaal ontwikkelde hardchroom maakt ons uniek.
N

Klantgericht

onze vakmensen zijn zeer flexibel en denken altijd mee met de klant.
}

Snelle levertijden

onze servicedienst maakt snelle levertijden mogelijk.
Hardchroom Wever B.V.