Home » Onderdelen verchromen
Wanneer u motoronderdelen wilt laten verchromen, kiest u natuurlijk voor de expert op dit gebied. Bij Hardchroom Wever B.V. bent u hiervoor aan het juiste adres. Met het verchromen van uw onderdelen zorgen wij ervoor dat ze minder snel slijten, corrosiewerend zijn en we geven uw onderdelen hiermee een langere levensduur. Vaak is het laten verchromen van bestaande machine- of motoronderdelen voordeliger dan het aanschaffen van nieuwe onderdelen. Ontdek de mogelijkheden en kies voor een langere levensduur van de onderdelen van uw machines en motoren.

Motoronderdelen laten verchromen om slijtage te voorkomen

Bij Hardchroom Wever B.V. gaan we met u in gesprek over de beste oplossing voor uw onderdelen. Wilt u bijvoorbeeld de voorvorken laten verchromen? Of is de hydraulische cilinder aan revisie toe? Wij zijn een betrouwbaar Nederlands bedrijf, maar zijn ook veel werkzaam in België. Voor het laten verchromen van uw machine- of motoronderdelen denken wij graag met u mee voor de best passende oplossing. Enkele voordelen op een rij:

  • De chroomlaag werkt corrosiewerend.
  • Het zorgt voor een langere levensduur van onderdelen.
  • U ondervindt minder storingen.
  • Hardchroom heeft antikleef eigenschappen.
  • Het product krijgt een slijtvaste laag.

Neem contact met ons op

Wij bespreken graag persoonlijk de mogelijkheden voor het laten verchromen van motoronderdelen in uw specifieke situatie. Zo kunnen we u het beste van dienst zijn. Neem dus gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Dit kan door te bellen naar 075 – 621 52 06 of door een e-mail te sturen naar info@hardchroomwever.nl. Ook kunt u het online contactformulier invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U zult ervaren dat u geld bespaart door te kiezen voor het laten verchromen van uw onderdelen. Wij denken graag met u mee. Op die manier bieden wij een unieke service op het gebied van het verchromen van uw onderdelen.

Kwaliteit

onze expertise en speciaal ontwikkelde hardchroom maakt ons uniek.
N

Klantgericht

onze vakmensen zijn zeer flexibel en denken altijd mee met de klant.
}

Snelle levertijden

onze servicedienst maakt snelle levertijden mogelijk.
Hardchroom Wever B.V.