Home » Honen
Wilt u het laten honen van uw producten of onderdelen uitbesteden aan een expert? Bij Hardchroom Wever B.V. werken we al jarenlang met het honen, verchromen en slijpen van allerlei motor- en machineonderdelen. Wij hebben bepaalde specialiteiten en producten ontwikkeld, zoals onze speciale hardchroom, waar wij klanten in veel verschillende industrieën mee van dienst zijn.

Voor verchromen, honen en schuren kiest u de expert

Bij Hardchroom Wever B.V. zijn we van alle markten thuis. Wij werken onder andere voor bedrijven die werkzaam zijn in de luchtvaart, de maritieme sector en de kunststofindustrie. Dit maakt dat wij een brede kennis hebben over veel voorkomende en wat minder voorkomende problematiek met deze machines. Naast honen kunt u dus ook terecht bij ons voor draaien, bandschuren, verchromen en slijpen. Wilt u uw startmotor laten reviseren? Of is uw voorvork aan onderhoud toe? Wij staan voor u klaar.

Vragen over de mogelijkheden?

Wilt u weten wat er mogelijk is op het gebied van honen of verchromen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 075 – 621 52 06 of door een e-mail te sturen naar info@hardchroomwever.nl. U kunt natuurlijk ook een contactformulier invullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kwaliteit

onze expertise en speciaal ontwikkelde hardchroom maakt ons uniek.
N

Klantgericht

onze vakmensen zijn zeer flexibel en denken altijd mee met de klant.
}

Snelle levertijden

onze servicedienst maakt snelle levertijden mogelijk.
Hardchroom Wever B.V.